Min rejse/ ruchebanetur - Før Og Efter Billeder

Starten på min rejse mod et bedre liv December 2020 vejede jeg 96 kg.

I dag - 30kg 66 kg, har i alt tabt mig 30 kg, mangler kun 5 kg. til mit mål.

I dag et helt nyt liv med masser af glæde energi, nyt drive. Har et lille stykke vej endnu. Det kommer helt sikkert.

Når du læser dette tænker du sikkert, bare det var mig. " Det kan jeg ikke holde "eller jeg har "rygrad som en regneorm, " Det kan jeg overbevise dig om det har du ikke. En tanke kunne også være. " Jeg har været på så mange kure, så det magter jeg ikke igen. Jeg har også været på kur, og kan nu fortælle at, det er heller ikke en god løsning. Det holder ikke.
Jeg siger ikke det er nemt, men hvad er nemt.? Det er ligesom en evighedsbillet til en ruchebane, enten hader man de første ture rundt, og lukker øjnene, og syntes det hele er ubehageligt.
Det gjorde jeg, og det eneste jeg, tænkte på var hvornår den stoppede, så jeg kunne hoppe af. Sådan er livet også. Vi er sådan som mennesker at til tider, når tingen bliver svære eller nye for os, så vil vi heller springe over, og gå tilbage til det nemme eller det vi kender. Eller vi skal lige.... igennem julen, Nytåret, påsken, pinsen eller sommerferien, så starter jeg. Kender du den følelse.?

Hvem siger at det vi kender, er det rigtige eller forkerte.
For lige at vende tilbage til ruchebanen som er vores livsrejse. Livet går op og ned. Der er bløde og skarpe sving. Men finder du dit inderste HVORFOR ELLER HVAD ER GEVINSTEN VED AT, jeg får en skøn ruchetur/ livsrejse? Mærk helt inde i dig. Mit bud er: Ja så nyder vi faktisk turen hver dag. Vi lære at navigerer i hvordan turen skal nydes hver dag. Det vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med-
Turen/ livet- kroppen giver dig det, den har manglet, nemlig glæden, overskud, selvkærligheden, bedre søvn, og lysten til at nyde turen med helt andre øjne. Du begynder at, få kriller i maven. Du mærker suset i ørerne. Du skal ikke længere presse dig ned i sæderne. Du kan fornemme den frisk luft. Det tager lidt tid: JA men det, gør jo ingen ting. Din livsrejse er ikke et kapløb. Ruchebanen stopper ikke, men din livsrejse kan blive svær hvis, vi ikke gør noget ved det. Det kan jeg skrive under på. Jeg var så tæt på at, få Diabetes 2 hvis jeg ikke valgte, at min ruchetur skulle ses og nydes med andre øjne.

Kosten har vist mig, og givet mig, det jeg søgte. Energi, glæde, selvkærlig, bedre fysisk og mentalt styrke.

I dag er jeg færdiguddannet kostvejleder, samt vejleder med speciale i Sense livsstilsændring
samt har jeg mange års erfaring i menneske kende.